fbpx
  • Náš BIO nektár (kokosový cukor) je :
    • 100% čistý kokosový cukor, bez akýchkoľvek pridaných sladidiel.
    • 100% prírodný, ručne pripravovaný bio produkt slovensko-indonézskej spolupráce na Jáve.
    • Nízko glykemické sladidlo pre skvelú kontrolu hmotnosti.
    • Obsahuje množstvo prospešných minerálnych látok: magnézium, sodík, zinok, železo, vápnik a vitamíny B1, B2, B3, B6, C.
    • Získavaný od skupiny farmárov dodržiavajúcich pravidlá organického farmárčenia s ktorými spolupracujeme už roky.
    • Direct Trade produkt – pomáha nám dávať prácu farmárom a podporovať ich komunitu.
  • Výberová, ručne a inovatívne spracovaná káva, ktorá pochádza priamo od farmárov a farmáriek s ktorými sme si vytvorili dlhodobý vzťah a ktorých považujeme za našu rodinu. Takto má vyzerať skutočný Direct Trade....od farmárov, priamo k vám domov...bez akýchkoľvek priekupníkov a medzičlánkov. Táto lahodná káva s plným čokoládovým telom, tónmi vanilky, jabĺk a hrozienok je pripravená z výberovej inovatívne spracovanej Arabiky a výberovej (tzv. Fine grade) Robusty. Je pražená talentovaným slovenským pražiarom Lukom z Ilimite Roasters, tak aby ste si ju mohli spraviť doma na espresso kávovare, na moka kávovare alebo ako turka. Je balená mladými ľudmi so zdravotným a psychickým znevýhodnením v chránenej dielni o.z. Trenčín na ceste. Zloženie:  Konkrétne sa jedná o 80% Sumatra Carbonic maceration natural process (Innovative Specialty Grade Arabica Microlot) + 20 % Lombok Fine Robusta natural process. Nadmorská výška pestovania: Specialty Arabica 1650 m.n.m., Fine Robusta 850 m.n.m. Chutový profil: Black (espresso): Plné čokoládové telo, tóny vanilky, jabĺk a hrozienok. White (s mliekom): Osviežujúca chuť, zaguľatené telo so zamatovým záverom. Viac o farmároch, ktorý túto kávu pestujú a pripravujú: Výberoú arabiku vypestoval a sprocesoval 38 ročný farmár zo Sumatry Hendra spolu so svojou rodinou. Fine Robustu vypestoval a sprocesoval 40 ročný farmár z Lomboku Thoriq s jeho rodinou. Obe farmy zamestnávajú mužov aj ženy. Hnojenie prebieha na prírodnej báze. Výsadba kávovníkov prebieha tak, aby sa zabezpečilo postupné navracanie endemickej fauny a flóry do okolitej prírody. Viac o inovatívnom spracovaní kávy Carbonic Maceration Natural: Čas spracovania: 72 hodín karbonická CO2 fermentácia & pomalé sušenie 30 dní. Ilustrácia procesu: Tento inovatívny spôsob spracovania kávy pochádza z vinárstva a je relatívne novým procesom. Funguje na princípe karbonickej fermentácie kávovej čerešne v CO2 prostredí bez prístupu kyslíka. Vďaka cielenej regulácií teploty, PH, času a tlaku má spracovateľ kávy pod neustálou kontrolou všetky prospešné enzýmy, ktoré sú schopné prežiť a aktívne sa podieľať na fermentácii a tým pádom vie pozitívne “vyšperkovať” konečný chuťový profil. Distribútor: Božské príchute, s.r.o., Lidická 700/19, Brno - Veveří, 602 00, Česká republika Hmotnosť: 250 g Stupeň praženia: Espresso Skladovanie: Skladujte v suchom a chladnom prostredí mimo priameho slnečného žiarenia. Obal vždy znova uzatvorte, aby sa zabránilo vniknutiu vlhkosti dovnútra.
  • Výberová, ručne a inovatívne spracovaná káva, ktorá pochádza priamo od farmárov a farmáriek s ktorými sme si vytvorili dlhodobý vzťah a ktorých považujeme za našu rodinu. Takto má vyzerať skutočný Direct Trade....od farmárov, priamo k vám domov...bez akýchkoľvek priekupníkov a medzičlánkov. Táto sladká a komplexná káva, s tónmi červeného vína, koňaku a hrozienok  je pripravená z výberovej inovatívne spracovanej Arabiky zo Sumatry od nášho priateľa Hendru. Je pražená talentovaným slovenským pražiarom Lukom z Ilimite Roasters, tak aby ste si ju mohli spraviť doma na espresso kávovare, na moka kávovare alebo ako turka. Je balená mladými ľudmi so zdravotným a psychickým znevýhodnením v chránenej dielni o.z. Trenčín na ceste. Zloženie:  100% Sumatra Carbonic maceration natural process (Innovative Specialty Grade Arabica Microlot) Nadmorská výška pestovania: 1650 m.n.m. Chutový profil: Sladká a komplexná káva, s tónmi červeného vína, koňaku a hrozienok, v dochuti kvetové tóny ruží. Viac o farmároch, ktorý túto kávu pestujú a pripravujú: Výberoú arabiku vypestoval a sprocesoval 38 ročný farmár zo Sumatry Hendra spolu so svojou rodinou. Farma zamestnáva mužov aj ženy. Hnojenie prebieha na prírodnej báze. Výsadba kávovníkov prebieha tak, aby sa zabezpečilo postupné navracanie endemickej fauny a flóry do okolitej prírody. Viac o inovatívnom spracovaní kávy Carbonic Maceration Natural: Čas spracovania: 72 hodín karbonická CO2 fermentácia & pomalé sušenie 30 dní. Ilustrácia procesu: Tento inovatívny spôsob spracovania kávy pochádza z vinárstva a je relatívne novým procesom. Funguje na princípe karbonickej fermentácie kávovej čerešne v CO2 prostredí bez prístupu kyslíka. Vďaka cielenej regulácií teploty, PH, času a tlaku má spracovateľ kávy pod neustálou kontrolou všetky prospešné enzýmy, ktoré sú schopné prežiť a aktívne sa podieľať na fermentácii a tým pádom vie pozitívne “vyšperkovať” konečný chuťový profil. Distribútor: Božské príchute, s.r.o., Lidická 700/19, Brno - Veveří, 602 00, Česká republika Hmotnosť: 250 g Stupeň praženia: Espresso Skladovanie: Skladujte v suchom a chladnom prostredí mimo priameho slnečného žiarenia. Obal vždy znova uzatvorte, aby sa zabránilo vniknutiu vlhkosti dovnútra.

Go to Top